Stolt pappa!!<3


tillåtelse från marcus att lägga upp denna bild.

28 januari!!

jag klev upp lite tidigare idag för att mamma skulle komma runt tio elva men sen ringer jag henne och hon kan inte komma förän vid två kanske:(... jag har duschat och varit ute med hundarna. snart ska jag sminka mig också.. idag ska jag åka in till örebro och gå på mässan med marcus, tobbe och bella:).. så det kanske inte blir så mycket inlägg idag inte :P.. jag kommer hem ikväll igen.. jo föresten en sak till jag kan inte ha några av mina jeans längre:(.. förut så satt dom lite tajt på magen när det precis börjat växa lite men nu får jag inte ens upp dom över låren haha.. jag får gå med leggins hela tiden:P.. jag var nere på stan och skulle kolla på ett par mamma jeans som jag skulle köpa för stora så jag kan ha dom när magen växt lite för just nu är den ju inte stor än:P.. men i karlskoga har vi så himla lite mamma kläder att välja på :(.. men det finns på internet att beställa men man vill ju  prova för jag skulle ju köpa lite extra stora också.. kanske kan passa på att kolla in på hm i örebro där finns det säkert mer kläder:)..


Till Marcus!!

Du har visat mig vad kärlek är
Ja, allt vad den innehåller och bär
Jag önskar du vore här
För du är den jag håller mest kär

 

Du kom och du log,
Och du direkt mitt hjärta tog,
Jag hade ingen chans,
Det var som om bara du fanns,
Jag föll för dig så lätt,
För jag gillar dig på ett alldeles speciellt sätt,
Det är du som gör så att mitt hjärta slår,
Det är du som gör så mitt liv åter en mening får

 

 

Det finns tusentals stjärnor
Men bara en sol
Och det är du
Du lyser upp mitt liv och får mig alltid att le...



kommentera!!

Några saker att fundera på:

Förr hade föräldrar många barn,
nu för tiden har barnen många föräldrar.

Åsikter är som spikar;
lätta att slå i, svårare att dra ur.

Alla vill leva länge, men ingen vill bli gammal.

Det största är ej att aldrig falla, utan att resa sig efter varje fall.

 

och en annan bra:)....

 

Mister du pengar, mister du inget.
Mister du vänner, mister du något.
Mister du kärlek, mister du mycket.
Mister du hoppet, mister du allt!



Orolig!!

nee nu måste jag få skriva av mig lite... sedan ett år tillbaka har jag haft problem med bortdomningar i bakre delen av huvudet. det började med att jag skulle kliva av skol bussen och börja gå mot klass rummet.. plötsligt så såg jag inget på ena ögat eller jo jag såg men det var så illa att om jag kollade någon i ögonen så såg jag två huvuden istället för ett, ja jag såg helt enkelt dubbelt. men det problemet släppte efter två timmar och då såg jag normalt igen. sen efter en halv timma så var jag tvungen att springa ifrån lektionen in på toaletten för att jag hade forsande näs blod. jag satt och klämmde på näsan en stund och det gick över. senare under dagen så gick jag och en kompis ut och rökte och som vanligt så stog vi och skrattade jätte mycket. sen börja jag känna att jag tappade känseln i bakhuvudet och det gjorde nästan lite ont även fast jag inte kände något.. ända sedan dess så har jag haft problem med att ibland så tappar jag känseln:(.. jag har inte haft något näs blod sen dess och inget med ögat men just det att känseln försvinner så känns det så läskigt..  varför jag tar upp det här nu är för att jag har så fruktansvärt ont i huvudet just nu och det är på ett sätt som jag aldrig känt förut. hela huvudet känns tungt och det dunkar så smärtan blir ännu starkare sen så när jag står upp blir det bara värre som att det onda går ner på nacken och även övre delen av ryggen som en kall våg. är det här något jag borde vara orolig över eller ska jag bara släppa oron?? vad ska jag göra??


kub test!!

på måndag så blir det mitt och älsklings första ultraljud:).. så spännande jag längtar jätte mycket.. vill se det lilla livet och försäkra mig om att allt är bra:)<3 kl 08:00 i örebro:)...



mycket kärlek till dig<3


 



1 år med älsklingen!!

i helgen kommer jag inte skriva något inlägg på bloggen:(.. jag ska vara i örebro i helgen och har ingen dator där.. men en annan sak som lyfter upp hela min helg är att jag och älsklingen firar 1 år på söndag:).. GRATTIS PÅ OSS!! jag har haft ett helt underbart år och mycket lärorikt. och det var väl ingen som kunde gissa för ett år sedan att jag och marcus ska ha barn nu ett år senare:)<3.. på lördag ska älsk pälsk bjuda på resturang och en hel mys dag. visst är han underbar!!! neej nu ska jag skriva något fint till älsklingen :).. lägger upp det sen när jag är klar:)!!





svara kommentar nr 2!!

Anonym om svara kommentar!!:
Tror inte personen menade att du är för ung för din ålder att ta hand om ett barn utan att du är ung o borde skapa o leva ditt eget liv innan du skaffar ett barn.. men är de ett barn du verkligen vill ha så är de ju så klart inge fel med de även om du är 17..


svar: jo jag förstår hur du menar men jag är lite känslig när jag får kritik just nu. jag har sagt till folk att jag jätte gärna vill höra dom negativa sakerna också för det ser jag bara positivt att vara mer förberädd:).. men som sagt den kritiken är inget jag kan lära mig av.. jag ser inga förhinder att fortsätta mitt liv med barn, det ser jag bara som ett plus:).. jag har planer och allting går:).. ni behöver inte vara oroliga för jag har tänkt länge på det här beslutet och nu är jag bestämd och det känns jätte bra:)... stöttning från min familj får jag också:=)... tar gärna emot fler kommentarer :)..


27 januari!!

ne nu kan jag inte slöa längre nu blir det att hitta på ngt:).. men vad??... senare ska jag iaf hälsa på mamma på sjukhuset med amanda och Milo :).. tycker att hon kan komma hem snart alltså:(... Blir så arg på Marcus som inte gör någonting alltså:(... jag får sköta allt och bara stressar och tjatar på honom jag orkar inte!!!! någon som har tips om hur jag ska göra?? jaja nu ska jag se till att få lite ording här..


svara kommentar!!

Anonym om Tack!!:
Grattis kanske lite för ung men grattis
IP: 81.227.43.71
27 Januari, 13:05

lite för ung? är det någon som satt en speciell ålder på hur gammal man ska vara för att klara av att uppfostra ett barn??? okej men om det är någon som gjort det så vill jag veta hur det blivigt sagt hur gammal ska man vara?? åldern är bara en siffra för mig, sen väljer man själv hur man ska vara. lite patetiskt att folk kan kommentera sådär.. nästan alla i min familj och släkt har varit tidiga och det har funkat galant för dom.. min äldsta stora syster fick sitt barn när hon var 16 år och allt har funkar bra.. min andra stora syster fick förra året här och hon var 18 år.  du får gärna kommentera igen och säga vad det är för åldersgräns på att skaffa barn??hahaha!! en sak och det är att jag tror på mig själv och jag vet att allt kommer bli så bra.. jag föredrar hellre unga mammor än mammor som skaffar barn i 40 års åldern.. vi unga är mycket mer piggare i kroppen och klara av att skydda barnen på ett mycket mer aktivt sätt. nu säger jag inte att jag tycker det är helt okej att skaffa barn och bo hemma hos mamma i flera år för det tycker jag inte.. det är ju ingen docka du har!!! man ska ha sitt eget så att barnet kan känna sig tryggt. och jag vet att det kan jag ge till mitt barn..




Dagensblogg!!

Dagensblogg går till min käraste kusin Emelie:)<3.. jag rekommenderar er verkligen att läsa hennes blogg!! Hon är en super fin tjej<3:)... i hennes blogg kan ni läsa allt från sport till kärlek och vänskap.. så klicka här ---> http://emeliempettersson.blogg.se/



26 januari!!

hej hopp:)!! jag hade inte tid med inlägg igår tyvär.. igår vart jag hämtad av min systers pojkvänn och putte så åkte vi hem till syrran och snackade lite sen drog jag amanda Milo och carro ner på stan och fikade. vi passade på att gå in på hm för jag behöver nya jeans men tyvär så har dom jätte dåligt urval på mamma kläder i den här stan... blir så less:(.. men men får väl beställa från internet kanske.. sen så åkte jag hem och var alldeles för trött för att sitta vid datorn.. så det vart tv och sen sova:)... idag vaknade jag halv tolv och har inte hunnit med mer än frukost och hundarna.. ska väl snart fixa mig lite. marcus kommer hit ikväll runt sex så ska jag pappa och marcus åka och hälsa på mamma på sjukhuset. mamma var inte klar förän sent igår kväll. hon opperera bort en stor muskel knut i livmodern. nu ska hon ligga på sjukhuset i några dagar och ta det lugnt.





=)!

jahop då vaknade man tolv idag också då:P.. marcus fick sova vidare lie längre så gick jag ner och åt lite frukost:).. nu ska jag göra mig lite iordning och sen ska jag och älskling gå till kronhallen handla lite cigg och så:)... sen blir det duschen och kolla på lite på film:) ha det gott!!!=D!!!


lovar!!

Nästa vecka så lovar jag att lägga ut någon bild på magen!! den har inte växt så mycket men lite form tycker jag allt att det blivigt:)jag är ju inte direkt lika smal som jag var för tretton veckor sedan:P.. jag går in i vecka 13 .. men har inte tagit några bilder som sagt men någon ska jag allt kunna ta till veckan... sweet dreams;)


=)!

hejsan hejsan!! idag har jag inte gjort så mycket. jag och älskling vaknade runt kl tolv och sen åt vi lite frukost, sen har vi bara haft en mys dag jag och älskling. vi kollade på G - force den var kanon bra!!!=). förutom att vi fick avbryta filmen mot slutet för jag låg och grina som ett litet barn:P marcus bara skratta åt mig och sa att jag var söt:P. ni kommer själva förstå vilken del vi fick avbryta om ni ser den;).. annars har jag suttit jätte mycket vi datorn idag och jag har jätte dåligt samvete för älskling får sitta själv hela tiden :(.. men imorgon får jag ta igen mig:).. nu ska vi kolla på lite film och sen sova=)!!! god natt alla <3 =D!!!...


Tack!!

Tack till alla er som grattat mig och marcus:)!

ni som varit eller kommer kommentera anonymt utan någon länk kan väl nämna namn=)?






hmmm!

vad ska man göra idag då? jag har ingen aning:(.. typ jätte tråkigt har jag och marcus sitter och kollar på sport som vanligt. jag går inte i skolan och inga jobb finns det heller.



kommentera vad ni brukar göra om dagarna:)??     



22 januari!

jag och älskling är mätta och belåtna efter en stor frukost:).. massa gott att välja på vi såg knappt varandra för vi hade en stor hög på bordet med massa massa frukost:).. det var mys älskling:)..



Hälsosamtal!

igår var jag och marcus på hälsosamtal:).. vi tog med oss min mamma på första samtalet. vi pratade om rökning och sånt där. det är sjukt svårt att sluta röka även om man tänker på att man har ett barn där inne att sluta för. jag vill inte sluta röka och därför blir det att jag slutar röka för någon annas skull. men nu är det faktiskt lite annorlunda för jag slutar ju för mitt egna kött och blod. jag har inte slutat än men jag måste helt klart trappa ner riktigt mycket. sen fick vi massa böcker ifrån barnmorskan samt broschyrer om alkohol och rökning. i barnboken står typ allt man behöver veta jag och marcus blädrade egenom den lite igår och det sluta med att jag hittade honom sitta och läsa den själv sen:P.. haha så go är han:)... jag fick också ta ett blodprov till kub testet. jag är helt säker på att jag inte druckit en droppe alkohol under graviditeten inte ens under befruktningen när vi inte hade någon aning om att vi skulle få en liten bebis. jag har haft uppehåll med alkoholen sen oktober och jag vart gravid ngn gång i november. nu ska jag ringa till usö så jag och marcus får en tid till kub testet:).. då ska vi få se bebisen för första gången:)<3



kommentar??


Postat av:anonym

Jättegrattis till er!! :) Gud vad kul:)
Vet du ungefär hur långt du har gått eller så ? :)

svar:  skulle vara kul att få namn:).. jag är i vecka tolv ska snart göra ultraljud och får veta mer exakt då:)..


Våran hemlighet!

jag och marcus har en stor hemlighet som snart inte är en hemlighet längre:). JAG HAR EN BEBIS I MAGEN!<3. Marcus ska bli pappa och jag ska bli mamma:D. vi har inget exakt datum för födsel än men någon gång i augusti ska våran bebis komma<3.


kommentera gärna:)!




RSS 2.0