uppdatering!

har varit väldigt dålig på uppdateringen :P. det har inte hänt något speciellt förutom att vi fått lägenhet :D. kontrakt och allt är på skrivet :). så 1 juli flyttar vi in! förra veckan så bjöd jag marcus på lite lunch på stan :). vi åt china mat på shanghai och det var riktigt gott!! sedan köpte jag några tv spel åt honom. det var det minsta jag kunde göra efter att han typ har betalat allt för mig hur länge som helst nu. helgen som har varit så sov vi i örebro. och i söndags åkte vi hem till marcus mamma och var barnvakt och sedan sov vi där :). trevligt. marcus, jag och hans små bröder spelade kubb tre gånger på raken :P. och innan det så hade jag och marcus spelat själva också :P. det var några veckor sen som jag var i örebro så magen har ju växt en del och det var inget som gick att dölja heller :P. alla tycker jag är jätte stor :P. stolta jag :)! jag tror liam kommer väga ganska mycket faktiskt för både jag och marcus vägde över fyra tusen när vi födes. i onsdags så var vi hemma hos marcus mamma och då visade hon mig lite baby bilder på marcus. så himla söt var han :). i helgen så ska vi sova i karlskoga. på fredag ska jag, marcus, mamma, pappa, amanda och richard grilla här hemma :). mys!! på torsdag så ska vi äntligen få komma till barnmorskan igen :). vi hade en tid i måndags men den vart ändrad:(. både jag och marcus vart lite besvikna för nu var det verkligen evigheter sen som vi var där. men på tordag ska vi dit :) så marcus kommer hit och sover hos mig i morgon :). marcus har visat upp lite kläder som han ska köpa till liam och det är så gulligt :). bilder kommer när han köpt det :). marcus tar snart studenten och han har fullt upp i skolan. men jag har funderat så mycket på vad jag ska köpa i student present till honom. jag har bestämmt mig och han ska få en tatuering :). så klart så har jag frågat om han skulle vilja ha det och han vart jätte glad :) lite synd är det ju att han redan vet om sin present men en tatuering ska han själv få bestämma :P. på lördag ska vi gå och titta på lite tatueringar och kanske redan då beställa tid :). jag tycker att det var en jätte bra present :). fast jag vet en sak till som han vill ha den kommer jag också köpa :P. det är en silver länk som armband som man kan gravera in namn i och marcus vill att det ska stå liam :). det är väl sött :). jag ska ta lite nya mag bilder i kväll så senast imorgon ligger dom på bloggen :). vi hörs!

bilder på magen tagna i lördags :)!(vecka 22+3)

vecka 23!

hej!!

idag blev jag väkt tidigt för att jag skulle till arbetsförmedlingen på möte :). det är jämt massa som ska göras nu för tiden och det är så tråkiga grejer hela tiden :(. på måndag ska jag och marcus på ytterligare två lägenhetsvisningar :D. ena lägenheten är granne med syrran :). andra är rakt över vägen i från syrran så vi blir grannar i vilket fall som helst om vi väljer att tack ja :). roligt värre :). fast mest längtar jag till att shoppa massa massa massa på ikea och sen att packa ihop alla mina grejer :). och så klart att inreda lägenheten :). men marcus får ju göra nästan allt tyvär :(. ikväll kommer mosters lilla älskling Milo hit :D. han ska sova här!! jag har haft så ont i magen i flera dagar nu. det är som om någonting slår knut i magen på mig så magen blir sten hård. det händer typ några gånger varje dygn och vissa nätter kommer jag inte ens ur sängen när jag ska kissa för det gör så ont så då får marcus hjälpa mig. han ska ju inte behöva bli väckt varje natt ju :(. men men jag hoppas det blir bättre snart :). marcus erbjöd sig att sitta barnvakt ensam ikväll så jag stannar hemma och väntar på att han ska komma hem :) fasst jag har ju Milo bubben :)<3. hörs!!


god natt!!

nu har jag äntligen räknat ut alla kostnader till lägenheten och imorgon får jag räkna ut Liams grejer också :). det får bli en tidig ikea shopping för mig och marcus för jag vet inte om min värk kommer bli värre. men jag har absolut inget emot en hel dag på ikea i förväg ;). vi får ställa alla grejer hemma hos mamma och pappa så länge bara :). fast nu messa marcus mig och sa att han vill vara med och bestämma alla grejer till Liam och lägenheten :P. jaja jag får väl visa allt jag kommit fram till så får vi se om han har nya ideer eller gillar mina :). roligt att han intresserar sig :D!! nu ska jag titta på någon dokumentär och sedan sova. god natt

flytta hemifrån!! (inköpslista)

Nu gör jag en lista på vad man behöver ha när man flyttar hemifrån. HA GOTT OM TID NU FÖR DEN ÄR LÅNG!



Dammsugare
Disktrasa
Duschdraperi
sängkläder (gärna mer än nödvändigt)
lampor
microvågsugn (helst)
potatisskalare
kastruller
grytor
grytunderlägg
kökshandskar
köksbord
kökstolar
säng
soffa (om man vill såklart)
tv
Dator
Hålslagare
Nagelsax
Häftapparat
Hyllor
Gardiner
Mattor
shoppinglista (smart i varje fall)
ställe att ha räkningar på (om man vill ha ordning)
dukar
ljus (jo det är ett måste)
gardinerstänger
Bestick
Tallrikar
glas
muggar
assietter
Stolsdynor
Tavlor
Bröd/köttknivar
sax
Byrå (i hallen kan vara smart om det får plats)
Spegel
Dörrmatta
Klähängare

FÖRRESTEN! IKEAS STARTPAKET ÄR SMART! innehåller väldigt bra saker

väggklocka
äggklocka
wokpanna (om man gillar sånt)
potatissticka
diskställ
tvättkorg
strykbräda
strykjärn
vas
blomkrukor
pärmar (tex till försäkringar osv)
sil
burkar
kaffebryggare/tekokare
slickepott
elvisp
vanlig visp
kavel
hatthylla
skohylla
måttsats
tårtspade
litermått
bakformar
papperskorg
kylskåpsmagneter
skålar
termometer
plåster
bandage
förlängningskabel
paraply
verktyg
våffeljärn (för de som älskar våfflor)
durkslag
pappershållare
handdukar
mopp
torkställning
stekpanna
skärbräda
brödrost
matvåg
vanlig våg (om man tycker det är viktigt)
klänypor
bakplåtspapper
osthyvel (kan vara bra även till annat än ost)
dammtrasa
sopborste
vattenkanna
tillbringare
ugnsformar
tratt
video/dvd
internet
plåt (fast det brukar ingå)
telefon (om du inte tycker att mobil räcker)
salt/pepparkar
rivjärn
skohorn

vi gick in i vecka 23 idag :)<3! (22+1)

det var ett tag sen jag skrev något :P. nu börjar jag om :). jag kommer inte uppdatera bloggen lika ofta som förr för det var ca 10-16 inlägg om dagen på slutet :P. jag började känna mig tvingad att uppdatera allt jag såg och allt som hände men nu är jag tillbaka och skriver så mycket jag vill :). idag gick vi in i vecka 23 :D <3. yeey!! tiden bara flyger förbi :). jag och Marcus har haft det helt underbart. han är så himla förändrad och jag märker verkligen vilken kärlek han har till mig och så klart våran lilla liam :). jag lever i en dröm där allt till och med blir mycket bättre än jag förväntat mig hela tiden. om du läser det här nu marcus så ska du veta att du är och förblir den bästa för mig<3. du har varit helt underbar. det är så härligt när man tycker att allt redan är perfekt så blir det bara bättre. Liam sparkar förfullt :). marcus, min mamma och syster amanda  har fått känna och dom sparkar man får är inte så små längre :D. en kväll när jag ligger i sängen och ska sova så sparka han mig så hårt så han skrämde mig och det hände faktiskt i går kväll också så det är två gånger nu:). magen har växt men tyvär så har jag inte tagit några nya magbilder. kanske kan knäppa lite kort i morgon :). det har inte hänt så mycket på dom här två veckorna :P. helgen som varit var vi i örebro hos marcus pappa :). super skönt väder hade vi och satt ute i solen och åt massa glass :). måste tillägga att jag fick även se marcus hoppa lång hopprep hahahahaha!! det var en syn de :). i lördags så var vi hemma hos marcus farmor med familjen och åt påsk bord :) jätte gott var det och jag åt två stora tallrikar med massa mat :).  jag och marcus fick påsk ägg med massa godis i :) från Malin (marcus pappas fru). ihelgen så har marcus och jag varit ute på massa mysiga promenader också :). har haft en super helg med familjen från örebro :). imorgon så kommer marcus hit till karlskoga så ska vi tillbringa helgen hemma hos mig :). vi har bestämmt oss för en helg med massa film och bara mys :). har ni några bra film tips? gammla som nya det spelar ingen roll:). imorgon blir det arbetsförmedlingen och fixa jobb coatch hur det nu stavas :P. ev så ska jag åka in till örebro några timmar för att vara barnvakt åt marcus lilla syster imorgon också. neej nu får det räcka jag måste packa ihop mina grejer och åka hem nu. jag har sovit hos amanda i några dagar nu :). pappa kommer och hämtar mig. hörs sen!!

(Gammal bild)

RSS 2.0