12 dagar över tiden!

12 långa dagar har gått och vi har ännu inte fått våran lilla bebis. haha eller han kanske inte är så liten längre :P. idag har jag varit på Milos sista kalas för i år. han fyllde  1 år i torsdags och har haft tre kalas och moster har varit på alla :P!! älskling fick något ryck förut och dammsuga och städa hela lägenheten :) underbar är du!! <3.. jag ska ringa förlossningen nu och fråga om jag får komma på överburenhetskontrollen idag eller imorgon istället för jag orkar verkligen inte med den här verken jag har i kroppen hela tiden. inte en chans att man kan vara utvilad och ha energi inför en förlossning när det är såhär. men men vi får se :)..

8 dagar övertiden!

trött, ont och bara gnäller hela tiden :P!! men håller fortfarande humöret uppe för snart har vi våran lilla Liam :) <3. vi har fått en tid den 24 för överburenhetskontroll och efter det blir det igångsättning men barnmorskan tror han kommer innan det :) hoppas hoppas hoppas!! jag är nästan helt säker på att jag inte kommer bli igångsatt :).

5 dagar över tiden!!

ingen bebis än tyvär men det är bara att vänta för fram ska han :D <3


jätte fina bilder på mig, älskling och magen <3






foto av Matilda Haglund.
fler bilder kommer imorgon :)


4 dagar över tiden!

ingen bebis än :(. idag ska vi in till örebro med mamma och pappa för att fira min faster som fyller år :) vi får se om det sätter igång idag som några tror att det kommer göra. hoppas bara att vi hinner tillbaka till karlskoga om det skulle sätta igång för jag vill verkligen föda i karlskoga inte örebro :P. hörs!!

3 dagar över tiden!!

nu har det gått tre dagar och det är dom tre längsta dagarna i mitt liv. jag har bestämmt mig för att låtsas att det är månader kvar innan BF så kanske tiden går lite fortare. imorgon ska jag och marcus in till örebro för att fira min fasters födelsedag :). idag händer det väl inge speciellt.

12 augusti!!

2 dagar över tiden och det känns som det var minst en vecka sedan jag hade BF. imorgon är det fredag den 13 :O!! idag kommer mamma hit och kanske max. mamma ska ta med vaggan till Liam så ska vi klä den :) bilder kanske kommer sen .

1 dag över BF!!

jahop jag har ju hört jätte många som har gått över mer än två veckor. det är mer vanligt att gå över tiden som förstföderska. det absolut vanligaste är att man går över i snitt 8 dagar. när mamma fick mig kom jag på BF dagen och syrran therese fick sin fem dagar för tidigt och syster amanda fick två dagar över BF. det skulle inte förvåna mig om jag är det som går över måånga många dagar. kanske till och med bli igångsatt. typiskt det är alltid jag :P haha jag som är så jävla spräng full och stor i magen :P. det är tungt. jag har bara gått över 1 dag än så länge men det känns som evigheter bara för att jag hade ju räknat med att få innan BF :P. jag har haft jobbiga förvärkar över en månad nu också som vägrar att ge sig :P. jag har trott det var på G hela tiden :P. fan vad jag klagar nu :P kommer antagligen att göra det fram tills han är född. jobbigt jobbigt jobbigt!!!

BF!!

idag är det 10 augusti och det är dagen D! idag är Liam beräknad att komma :'). hoppas han tittar fram nu så jag slipper gå över tiden så länge. nervöst :) ♥


Ingen Liam än :(

ingen liten bebis än :'(. vi längtar så mycket och snart är du här :'). när som helst får vi hålla om dig <3

Hallå!!

när har han tänkt komma egentligen. jag har BF 10 aug. det är två dagar kvar och jag trodde jag skulle få för länge sen vid det här laget :P. riktigt jobbigt att vänta speciellt när man går runt med dom här jobbigt irriterande förvärkarna hela tiden!! nu får ni gissa datum?!

5 augusti!

igår var jag och älskling på stan med mamma, pappa, andreas, amanda och milo :). väldigt trevligt. vi var till leklådan och jag köpte en vagnmobil åt lilla Liam :). sen tog vi en fika och sedan lite handling på willys. senare så kom malin och millan hem till oss och vi hade riktigt skoj:). idag så har mamma och andreas varit här en sväng. amanda och marie kom sen och vi har lagat jätte god lasange :) var länge sedan jag såg marcus äta så mycket mat :P han älska den. jag har haft förvärkar ett tag nu så jag ligger och vilar lite med datorn. jag är helt utmattad så det passar inte riktigt att han ska komma nu :P. men jag hoppas det ändå :). hörs!

Tussen!

Min lilla Tussebullen <3 R.I.P <3

1 augusti!

igår firade jag och marcus 1½ år :) <3. man brukar ju fira på års dagen men vi hade lite mys ändå. vi lagade god mat tillsammans och hade det bara mys!! idag så har vi varit och ätit på hjulet med amanda och richard, det var trevligt! sen har vi varit och handlat hem grejer till Liam :) blöjor, salvor, nappar, olja mm... på onsdag ska vi handla sängkläder och sånt sen är allt klart :).. hörs!!

RSS 2.0