27 september!

idag är Liam en månad gammal <3. det känns som det var igår vi åkte in till bb. det har hänt otroligt mycket på bara den här månaden. han har redan storlek 62 på kläderna och är bara 1 månad. det står liksom att det är för två-fyra månaders bebisar :P. igår tog vi en promenad till stan och handla hem lite blöjor och annat behövligt. idag så ska älsklingen på arbetsintervju :) hoppas hoppas han får jobbet :)!! själv så ska jag till stan och titta efter ett par nya skor och kanske något snyggt att ha på krogen till helgen :) sen ska jag sola lite också. efter vi är klara med våra ärenden så ska vi alla tre knalla hem till mamma och pappa på en fika. ha det bra!!

lika som bär!


25 september!

snart är Liam redan en månad gammal :). idag har vi bara tagit det lugnt. skönt! i natt fick jag sova jätte länge. vi la liam kl elva igår kväll och han vakna inte förän tio över åtta i morse :O :) super skönt ju!! just nu ligger pluttisen i babysitern och han råkade somna :) mammas sötnos!! ikväll är det bad dags för liam. då kan vi ta lite bilder :).

Här ler sötnosen :) <3 bara tre veckor gammal och kan redan le och bjuda på lite skratt ljud :)!!

liten powernap i babysitern <3

jag sover så skönt i vaggan mormor gjort till mig :)

Tittut! nammnammnappen!!

Här matar pappa mig för första gången med mammas mjölk. (bulan på huvudet är efter sugklockan men den är borta nu :) )


Här har vi idolmys framför tvn :)



vi är med i tidningen!

här kan ni läsa artikeln om mig, marcus och Liam :)
http://karlskoga-kuriren.se/nyheter/graffiti/1.960779-sa-ar-det-att-vara-ung-foralder-i-dag

uppdatering.

nu har jag inte skrivit på länge för att jag har haft fullt upp med att komma in i mamma rollen och det har jag lyckats bra med faktiskt :). allt känns fortfarande helt overkligt, så himla underbar känsla, det pirrar i hela kroppen varenda gång jag ser honom!! han är så otroligt lik sin pappa :). för några dagar sedan så log han för första gången och den känslan går inte att förklara. att se ett sånt vackert leende efter allt man gått egenom under graviditeten och inte minst den dramatiska förlossningen fick en att bara glömma allt :'). jag får inte glömma att ge marcus massa berömm efter allt som han ställt upp med både under hela graviditeten, förlossningen och nu efter!! jag har inte behövt gjort något annat än att mysa och vila med våran lilla prins <3. han tar hand om sin lilla familj :). vardags livet förändras helt och hållet när man får barn men det är inte bara barnet som man måste arbeta med utan även att komma in i det hela familje livet och det har funka jätte bra :). jag ska sätta mig ner och skriva min förlossnings berättelse någon dag när jag har tid som ni kan få läsa. jag har ammat på hel tid fram till en vecka tillbaka. eftersom våran son är så pass stor som han är så kräver han mycket mat!! jag ammar honom fortfarande så mycket som det går men måste tillägga ersättning tyvär :(. jag som så himla gärna vill amma. lite bilder på Liam lägger jag ut imorgon :)!!

sötisen har lånat Milos tröja <3


Besök!

igår kom min stora syster ifrån bollnäs och överraskade oss. det plinga på dörren och där stod hon och jag som trodde hon var 32mil bort :P. jätte roligt verkligen :)! nu har jag kommit in i mamma rollen lite mer fast inte helt än men jag är på god väg :D. allt känns inte så svårt längre. idag ska vi hem till mamma och pappa för lite fika så marcus tar Liam i barnvagnen för en promenad :). jag har fortfarande lite svårt att gå så det blir bilen för mig.
Mammas och pappas älskling <3

Mina pojkar <3

4 september!

pluttis ligger och sover så jag passar på att göra en kort uppdatering :). i tisdags så kom mamma och hämtade oss ifrån bb och klädde den söta vaggan :). i onsdags så kom Liams farfar, hans fru malin och Liams faster thyra och hälsade på :). vi lagade lite mat det var trevligt :). igår kom Liams farmor och farbröder och hälsade på.


Farmor

Gammel morbror :P (marcus morbror)

Mys med farbröderna

gammel mormor

Våran älskade "lilla" prins <3

Den 27 augusti kl 06:15 kom äntligen våran son Liam <3 :').
han vägde 5000g och var 55cm lång.


RSS 2.0