19 december!

här kommer lite nya bilder :)




15 december!

idag har jag och Liam varit i örebro. jag hade en tändläkar tid kl 11 så vi klev upp med marcus idag kl 06:45, mys! sedan tog vi bussen kl 20 över 9 till örebro och där passade vi på att träffa alex :D. det är inte varje dag liksom. hon passade Liam medans jag låg i tandläkar stolen och han gillar verkligen alex, han flirtar hela tiden med henne :). sen tog vi en fika och gick runt på stan ett tag.

Liams dop dag!

våran älskade son är döpt <3. det var det vackraste dopet jag varit med om, helt perfekt! Liam björn. måste tacka syster therese som sjöng så underbart vackert och syster amanda och gudmor malin som läste jätte vackra dikter. wow vilka känslor!! jag är så himla nöjd med dopet. Liam är så underbar han charmar alla <3. båda Liam och jag är helt slut nu efter dagen. bilder kommer imorgon. ha det bra!!


9 december!

min dag har varit bra :D! malin kom hit kl åtta i morse. det vart lite kaffe sedan tog hon hand om Liam medans jag gjorde mig i ordning för att vi skulle ner på stan och titta lite på lokalen som vi ska hyra på söndag till dopfikat. det gick bra, fint är det där faktiskt :). sen gick vi till kyrkan och titta på dopklänning. hoppas den passar i storleken :/. sen gick vi och fikade lite, fast för mig så vart det bara en latte så klart ;). idag köpte jag en kläning som jag tänkte ha på nyår. den är svart och jätte fin :D!! jag har funderat på om jag ska ha den på dopet också men är osäker på färgen. är det någon som vet fall man kan ha svart på dop?? tacksam för snabbt svar :). Liam mår verkligen inge bra :( mammas prins <3. han är verkligen inte sig själv och jag och marcus börjar bli riktigt oroliga nu. Liam har fått en läkar tid imorgon förmiddag, och denna gången tänker jag kräva en riktig undersökning på honom. vi misstänker och är ganska säkra på att det är magen/tarmarna igen, Liam hade kraftig förstoppning när han var 3 veckor gammal och det vart tre besök på akuten i örebro innan det vart ordning på honom :(. mamma följer med mig dit imorgon och hjälper till. jag skriver mer imorgon om hur dagen har gått.. nu ska jag gå och duscha. ha det bra så länge!!


7 december!

prästen har varit här på en fika och planerat inför dopet nu :). kan inte fatta att våran lilla prins ska döpas på söndag <3. jag är så otroligt lycklig att jag har min underbara familj och den mest perfekta pappan till min son <3. inatt har Liam varit jätte krånglig :( det är första gången sedan han föddes som vi hade en vaken natt så på ett sätt så är det ju skönt men inte att han har börjat krångla som fan.. nu är det en vecka sedan tre månaders vacinationen och ända sen dess har han krånglat, nu vet jag ju inte fall det är vacinationen som det hänger på men det är iaf ända sen dess. är det någon som kan vara snäll och ge oss tips och råd om vad vi ska göra?? han sover ofta men korta stunder och är jätte lätt väckt, han bara grinar och gnäller nästan hela tiden och vägrar sova om vi inte går runt och bär på honom, han äter jätte dåligt också :(. hjälp!!.. man vill ju inte tappa tålamodet men man gör ju det så lätt.... han har ju alltid varit så lätt att ta hand om, det har rent utsagt varit en smekmånad för mig och marcus. han har sovit minst 11 timmar i sträck på natten och ätit regelbundet vartredje timma under dagen 210ml. men nu äter han mycket mer sällan och äter oftast inte ens upp hälften, det har hänt någon gång ibland att han har ätit upp allt men det är väldigt sällan. det känns som att det bara blir värre och värre med maten för inte ens morgon målet äter han upp och då borde han ju liksom vara vrål hungrig efter en hel natt utan mat.. mamma josse börjar bli lite orolig och väldigt trött på det här.. det är så frustrerande :(!!.. jaja hoppas jag kan få lite råd av er nu! :). herregud det är bara gnäll hela tiden :/. stackars marcus som ska iväg och jobba varje dag också.. vakna nätter gnäll, skrik, gnäll, skrik sen iväg och jobba tidigt, väl hemma ifrån jobbet börjar det om med gnäll, skrik, gnäll...... men men detta hade vi ju räknat med när vi skaffade barn och det är så underbart ändå men man måste få skriva av sig lite även fast han inte blir bättre av att jag klagar över bloggen så känns det bättre för mig :D. ha det bra så länge :)!!
Mammas underbara lilla prins <3


6 december!

idag har jag och Liam varit på stan med malin. Liam sov gott i vagnen medans vi drack kaffe på kulan och sedan gick vi och handla lite på willys, där handlade jag nya blommor till köket, lite smått och gott och ingredienser till tårtorna jag och marcus ska baka till dopet :). sen vart det att börja knalla hemåt igen, det vart riktigt tungt med alla varor undervagnen och sen jävla skit kommunen som inte har plogat, jag fick släpa vagnen i djup snö nästan hela långa vägen hem. jag var jätte svettig när jag kom hem, ett riktigt träningspass ;). väl hemma började marcus packa upp varorna och säger men köpte du inge gott bla bla bla... men så irriterande här har man slitit som ett djur och han bara klagar ;) :P. ikväll börjar jag min solning för att få bort den här hemska soriasisen som alltid äter upp mig totalt under vinterhalvåret. både skönt att få bort det och gött att bli lite brun ;). har inte hunnit med att ta några kort idag, förlåt :(. första dagen på min diet är snart över men jag känner mig redan piss hungrig :(. störande men det blir ju resultat ;D. jaja nu ska jag gå ner till källaren och sola lite. ha det bra så länge!!
Malin och jag <3





5 december!

nu är vi hemma efter en super mysig heldag i örebro. först åkte vi hem till farmor (alltså Liams), och där drak vi lite kaffe och sen lämna vi Liam där för att åka och äta julbord med marcus pappa m.f. det var jätte trevligt men jag kände redan efter en lite stund vad jag saknade min lilla Liam. jag är så van att ha han med mig överallt hela tiden. min lilla prins <3, helt oförklarligt vad jag älskar min lilla familj <3!!!!!!! på tisdag kommer prästen på besök för att planera dopet som är på söndag :). lite besviken är jag att jag inte hunnit köpa några fin kläder till mig som jag kan ha på dopet men jag får rota lite i mina garderober som är helt överfyllda och behöver rensas för jag använder inte ens hälften av alla kläderna jag har :P. jag har tänk att börja ta lite mer kort som jag kan uppdatera på bloggen. börjar bli ganska uttjatande att använda gammla bilder. kanske till och med kan ha tema varje dag med Liams och min "dagens out fit". vad tycker ni om det? imorgon börjar jag min diet igen. denna gången ska jag bara köra en vecka för det kändes ganska hopplöst med två veckor som jag hade sist. jag började liksom bara må dåligt så det var inte värt det längre. min styrketräning och simning har jag bestämmt att lägga åt sidan tills efter nyår. för det första har jag inte tid, det är mycket med dop och julfirande och nyår mm... sen är det här en högtid på året när man behöver pengarna till annat ;). men i januari blir det garanterat av!! nu ska jag och älsklingen bädda ner oss i sängen till en film så fort Liam har somnat <3. ha det bra så hörs vi imorgon! god natt.


3 december!

hemma efter en skön promenad med mina älsklingar (marcus och Liam ). vi fick lite hem handlat också till vårat fredags mys :). tacos, gurk och morotsstavar med dipp och så klart lite chips till marcus ;) mums! nu ska vi kolla på film och sen idol!! på söndag är vi bjudna på julbord av marcus pappa, då ska Liam vara ensam med farmor för första gången :) ♥. lite nervös är man måste jag erkänna. fast yvonne är jätte bra med barn så det blir nog inga problem. trevligt att komma in till örebro lite :D.




tillbaka!

vi har varit utan dator i några dagar nu. våran dator håller på att krasha :( det är därför jag inte har uppdaterat något.

I lördags så var jag på sexparty hemma hos mathilda, det var jätte roligt!! marcus har börjat sin praktik idag :). kändes faktiskt lite skönt att vara ensam med Liam i några timmar och känna på att vara mamma ledig "på riktigt". när Laim och jag vaknade så var det fortfarande mörkt ute så vi tände lite ljus och kramades i nästan en timma i soffan. jag och Liam har varit ute och knallat i två timmar idag. vi gick till stan där jag köpte en tröja och ett par leggins, sen passa vi på att handla hem lite mat också :D. just nu har vi precis ätit lite mat som jag har lagat, Liam har också ätit så nu är vi alla tre mätta i magen :). Liam ligger och pratar för fullt i babysittern, sötnosen <3. i måndags fick Liam tre månaders vacinet han vart lite dålig på kvällen faktiskt och lite igår kväll men nu mår han bra igen :D. nu ska jag ut och ta en promenad med malin, en ska jag hem och ta ett mysigt bad med älsklingen.


RSS 2.0