30 juli!

nu har jag och älskling stor handlat :) kyl, frys och skafferi är fullt nu :)! vi har även hunnit med att tvätta. hörs!!

klicka för större bild!

följ hur min mage har växt från början :) <3.


det här var innan jag vart gravid :


och det här är nu :

Barnmorskan tror vi kommer få en stor pojke :') <3.


Våran älskade lilla plutt snart kommer du. vi längtar så himla mycket efter dig. vill bara hålla om dig nu!!! <3


Marcus är otrogen!!

våran söta lilla flicka Zelda snor min sambo :( ;)!! hon ska alltid hoppa emallan oss och är på marcus hela tiden. jag blir tokig :P. får aldrig ha älskling ifred. jag bjuder på lite bilder.


Älskar min lilla tisse :) Zelda Zetterman van der Hert <3

29 juli!

idag har andreas, amanda och milo varit här. vi har ätit middag och choklad pudding :) mums!! snart ska jag och marcus sätta oss ner och skriva en lista på det sista vi behöver till Liam. imorgon blir det storhandling!! massa massa mat och bebis grejer :). sen måste man ju handla hem lite till djuren också såklart :). hörs!!

Efternamn!!

jag tror att vi har bestämmt oss för efternamn nu :). men vi är inte helt säkra än men det blir nog så att lilla Liam ska heta som sin pappa :D Zetterman. Liam Björn Zetterman.

27 juli!!

jag, älskling och andreas har varit på stan :)! nu är vi hemma och ska snart börja med maten. jag är helt slut efter att ha gått så mycket :P. i morse när jag vakna hade marcus dukat fram frukost till mig :) så mysigt! tack älskling <3!! hörs!!

26 juli!

fortfarande förvärkar. mina värkar vart mer intensiva inatt men avtog ganska fort. idag så har jag även haft känningar i ryggen, ett tag vart det väldigt jobbigt så jag låg bara i sängen. mamma fyller 48år idag :) GRATTIS!! hon har varit hemma hos mig och marcus idag och fikat lite :). mosters älskling andreas ska sova hos oss två nätter nu. marcus och han sitter och spelar tv spel hela tiden så jag passar på att ge datorn lite tid :P haha! kan min lilla plutt Liam komma nu!! längtar längtar!! <3

förvärkar!!

nu har jag haft förvärkar i två dygn :(. jag hoppas att dom riktiga värkarna sätter igång snart och att det är dags :). ikväll ska jag och marcus ha mys kväll. marcus har lagat jätte god mat :). potatis kroketter, jätte gott kött och bearnesås. tack älskling :) <3. snart ska vi sätta på lite film och äta lite efterrätt och bara mysa. jag väntar fortfarande på tips i inlägget efternamn!! ;).. hörs!

Efternamn?? :O

jag och marcus har försökt diskutera efternamn men vi kan verkligen inte bestämma oss. som ni kanske redan vet så heter jag van der Hert i efternamn och marcus heter Zetterman. mitt efternamn har jag fått från min pappa som är hollänsk. det är bara vi som har det efternamnet och vi är inte så många kvar i släkten som heter det, så på ett sätt känner jag mig nästan lite tvingad att Liam ska ha det. jag vill ju inte svika liksom. men det är jätte svårt att bestämma sig för jag vill så gärna att Liam ska heta som sin pappa också (zetterman). vi vill inte ha två efternamn på honom. Marcus vill att han ska heta zetterman och om jag inte hade hetat van der Hert så hade jag sagt på engång att han ska heta som marcus. för mig är det super viktigt att marcus är med och bestämmer lika mycket som jag. det var marcus som bestämmde att han skulle heta Liam :). är det någon som har råd till oss??
tack i så fall!!


23 juli!

idag så har jag och marcus fikat lite med syrran och sen har vi städat lite här hemma :). inte för att det var så mycket att städa men lite disk då :P. nu är jag ensam hemma medans marcus cyklat i väg för att möta hans morbror stefan som ska sova hos oss i natt. dom ska handla lite öl och mat :). neej nu måste jag göra mig lite i ordning faktiskt. hörs!! kram kram


yeey!!

nu har vi fått internet :D!! tack vare stora syster som låter oss sno en liten del av doms ;)!! tack!! jag har inte varit så aktiv med uppdateringen. min  gravidetet har varit toppen bra. jag har varit pigg och ovanligt aktiv för att vara gravid och så jävla stor är jag nu :P. i vecka 29-30 fick jag mina första för värkar och då fick jag åka in till förlossningen till örebro för en undersökning men det visade sig att allt var bra och lilla Liam mår prima :D. i vecka 34-35 började mina för värkar bli allt mer intensiva och ända sen dess har jag förvärkar flera gånger om dagen varje dag. jag åkte på en kontroll lite närmare vecka 36 men han mådde prima då också. nu är jag i vecka 37+1 (vecka 38). snart är det dags :)! mina förvärkar har hållt i sig i några veckor nu och dom vill inte ge sig. jag och marcus går och väntar med spänning varje dag nu och längtar så mycket efter våran lilla son. vi flyttade in i våran lägenhet 26 juni och vi trivs så himla bra här :). så nu bor vi i en tvåa i karlskoga :). jag är så lycklig och allt funkar så himla bra. nu har vi alla grejer och hur mycket kläder som helst till Liam :). farfar (marcus pappa) skruva ihop spjäl sängen åt honom och hjälpte oss i flytten :) vi fick också två sängar som han satt ihop, så nu har vi dubbel säng :). min familj hjälpte också till, tack!! sen så fick vi en bokhylla/tvbänk av marcus mamma som hon kom med hit, tack för den med!! vi har en katt som snor marcus ifrån mig :( ;). haha hon är så mysig men det är för det mesta bara marcus som gäller för henne :P och marcus är typ galen i henne så jag känner mig lite utanför :P haha. vi var hos barnmorskan idag och hon tror vi kommer få en stor bebis, hon säger att om jag går fulla tiden ut (40veckor) så väger han nog mer än 4000gram. en stor liten pojke <3. hans huvud ligger på plats och har fikserat sig så nu kan han komma närsomhelst. nu dom senaste dagarna har jag varit väldigt trött och inte orkat så mycket så marcus har skött det mesta. laga mat, diska, städa och servera mig :P. men eftersom jag klarat av att göra det mesta och skämma bort marcus under hela graviditeten fram till nu så har jag inte så dåligt samvete :P. så go och snäll är han :). nu ska jag och marcus kolla på film. ni får gärna ställa lite frågor för jag kommer någ ha lite svårt att komma igång med skrivandet efter en så här lång paus :P. vi hörs!!

V.35+4



jag och marcus har flyttat in i lägenheten nu men vi har inte hunnit fått internet än. kommer vara lite mer aktiv med skrivandet sen :). ha det bra!!

RSS 2.0