unga mammor som bor hos mamma!! FYY!!

vissa unga mammor bor hemma hos sina föräldrar över året med sina barn. jag kan bara inte förstå hur oansvarigt och taskigt det är emot sitt barn! dom första åren behöver barn ordning omkring sig och det spelar ingen roll hur mycket man vrider och vänder på det så slutar det alltid med dom negativa delarna. självklart finns det positiva saker att bo hemma också men det är enbart positiva saker för mamman och inte barnet som egentligen ska gå i första hand!! jag blir bara så arg. att ni inte skämms! jag har läst massa artiklar om det och det står mycket nackdelar för barnet.  det är ansvarslöst!!!

BUUU!!


Kommentarer
Postat av: Gravid & Mamma till två flickor

åh tack så mycket :D

2010-03-17 @ 16:41:04
URL: http://milliez.nu
Postat av: Mamma till ludvig

det beror på vilken ålder man talar om.



socialen hjälper inte med lägenhet eller hyra om man fortsätter sina studier. Alltså måste mamman då ha två föräldrar som är villiga att betala.



jag tycker personligen att det är bättre att barnet har ett stabilt hem och inte en soc. lägenhet då mamman måste vända på pengarna för att överleva och inte kunna unna sitt barn något.



varför tycker du att det är så hemskt att bo kvar hos sina föräldrar fast man har barn? man är ju fortfarande mamma till barnet fast man bor hemma.

2010-03-17 @ 17:32:48
Postat av: Kickan

vart bor du själv?

2010-03-17 @ 17:35:58
Postat av: Anonym

Bor du ens själv? Varför är det fel? Är väl bättre att barnet har ett tryggt hem fast man bor hemma hos sina föräldrar?

2010-03-17 @ 17:57:06
Postat av: Moa-Lill

Är det inte mer ansvarslöst att flytta till egen lägenhet,kanske inte ha råd att betala för att få bra mat? Att alltid gå runt med en ständig oro över hur du ska kunna betala räkningar,mat osv? Och det är barnet som ska må bra. Men mamman måste också må bra. Du ska ju inte gå in i väggen bara för att du fått barn.

2010-03-18 @ 10:59:20
URL: http://moalill.blogg.se/
Postat av: Marcus barndomsvän

Du är pinsam Josefine som ens har mage att nedvärderar unga mammor eftersom du själv snart blir en själv. Och hypotetiskt om det inte skulle funka med Marcus om ett år, då tror jag det finns någon som heter Josefine och kommer flytta hem till mamma/pappa/släkt sin.

2010-03-18 @ 14:41:02
Postat av: Anna

varför är det taskigt mot barnet för?

tror knappast att ungarn mår dåligt av det beror ju helt på hur föräldern tar sitt ansvar.

Dessutom är det ju inte alla som har turen att kunna flytta till rn egenlägenhet :)

2010-05-11 @ 03:24:27
URL: http://latinomamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0